Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om nu någon vill makta fram en form som är "rätt"


Klart att vi skall skriva poesi


Poesi kan skrivas och begripas just genom skönheten i texten

Ibland skrivs texter som är djupt sköna/poetiska

Den som läser äger tolkningen i sin värld!


Jag minns en skribent som var riktigt ledsen
Vars text (fritt återgiven-minnet är lite taskigt)

"Fan i helvete ditt jävla as-fega jävla gris-du hånlog när jag ville bjuda dig på en av mina älsklingskarameller! "

Poesi?

Kanske -kanske icke!

Poesin föds i hjärtat-om den sedan inte riktigt passar noblessen-ja, då får väl noblessen ta en resa till i själens djup!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 164 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-16 03:22



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
CJF!

Om du nu är så jävla bildad-varför svarar du på detta?

Har du tappat något???

2014-06-20

    ej medlem längre
bildningsfientligt, uttryckt som om det vore sanningar och med anspråk på att styra och ställa är mina intryck av den här "drama/dialog"-en. noblessen, vad är det för underdog-skitsnack och fingerpekande? upp till bevis att skriva poesi istf OM poesi, CMF.
2014-06-16

  mare VIP
Bra!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt