Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt liv

Är du

chaufför eller passagerare

i ditt liv? 

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-16 09:59



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Jag är farkosten.
2014-06-17

  Carina Bendix
Ibland chaufför och ibland passagerare, när det passar. ;)
2014-06-16

  Lehva VIP
Jag orkar inte styra så ofta som jag borde... Jag inbillar mig att jag kör bäst:-)

Vilken fyndig text:-). Smart.
2014-06-16

    Dan Myrbeck
Mycket bra! Ja tror den vinner på att du stryker Ingressen.
2014-06-16

    ej medlem längre
Något alla borde fråga sig då och då.
2014-06-16

  Lars Hedlin
Lite av varje beroende på situation och känslor.....Ibland är det skönt att bara få åka med och ibland är det skönt att bara köra på :)
2014-06-16

    ej medlem längre
Räknas man som chaufför om man är baksätesförare? ;)
2014-06-16

  M M Mannheim VIP
Jag är chaufför men det finns andra chaufförer som tycker att jag borde vara passagerare?
2014-06-16

    ej medlem längre
Mina chaufförer är mina demoner som visar mig vägen. Men tänkte jag skulle sparka dem och ta över ratten själv.
2014-06-16

  Peter Stjerngrim VIP
Tror vi alla var och en
förutom att vi är huvudrollsinnehavare
i filmen om vårt eget liv
så ock kroppsligen är
chaufförer åt våra härbärgerade själar
vilka utöver att vara passagerare inom oss
så ock utgör såväl operativsystem som programvara för hela det koncept
som vi är, önskar bli och kan vara ...
2014-06-16

  Marita Ohlquist VIP
En fråga som alla bör begrunda.
Jag är chaufför men det hindrar inte att jag är passagerare kortare sträckor.
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie