Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast det luktar människa har vi svårt att hitta varandra


Fast det luktar människa

Visst är det märkligt!

Vi har utvecklat kommunikation

som gör det möjligt för en människa på jorden

att tala med en annan människa som befinner sig i rymden

Ändå kan en mor inte tala till sin dotter

inte en far med sin son

en färgad med en vit

arbetare med sina chefer

Med hjälp av teknik ökar vi avståndet till varandra

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 195 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2014-06-16 11:32



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ännu mera visa klokord av dig ... njuter av din visdom och tack för det.

Gör en klokbok av Connie och sätt in dina fina ord där/ kram
2014-06-18

  Bjarne Nordbö
Håller alls inte med. Det handlar mer om hur vi förhåller oss till tekniken.
2014-06-17

  Magica VIP
Ja, dessvärre håller jag med...
2014-06-17

  Carina Bendix
Tänkvärt..
2014-06-16

  Lehva VIP
Till viss del sant men utan tekniken hade jag inte hittat dig...och övriga själsfränder på "poeter":-)
2014-06-16

  Hans Christian
"Med hjälp av teknik ökar vi avståndet till varandra"

Precis så är det! Skickligt fångat av dig vännen :o)

2014-06-16

    ej medlem längre
Bra! Ja är det inte otroligt?
2014-06-16

    Dan Myrbeck
Kloka ord bra skrivna!

P.S. Public nyss en text. D.S.
2014-06-16

  Angel of love
Ja tekniken tar över det äkta av det sociala.
2014-06-16

  Lars Hedlin
JA på ett sätt så var Neandertalarna mer sociala än vad vi är i detta sk mordera samhälle!
2014-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Exakt!
2014-06-16

  M M Mannheim VIP
Jag hade det inte svårt att hitta dig!
2014-06-16

    ej medlem längre
Det är konstigt. Vi har tappat förmågan att tala och det förmedlar du bra.
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie