Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Son och hans mor

 

 

Just i detta ögonblick

då de såg in i varandras ögon

den döende sonen 

och hans mor.

 

Då var de enbart

son och mor förenade.

Inga andra människor

runt omkring existerade

de bara var där.

 

Vid det kors

som genom årtusenden

har följts av miljarder av troende.

 

Men i just i detta ögonblick 

var det bara 

den döende sonen 

och hans mor.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-16 11:37



Bookmark and Share


  walborg
Tack för läsning
2014-06-16

  Junia VIP
Ett starkt ögonblick som målas fram här!
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP