Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En flytt kan ställa till....


Behovet av nät.

Nu sitter jag här
med datorn i knät
äntligen, äntligen
har jag ju nät

Det har blivit ett behov
att på nätet spana
surfa, leta och flukta
vad händer i min omloppsbana?

Föra givande diskussioner
med lånväga vänner
se in i livet hos vissa
som jag ej känner

Shoppa, söka information mm
nätet är bra till mycke´
poesi och djupare relationer
här fann jag för min man tycke

© Kajsa.




Fri vers av Kajsa Karin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-16 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Karin
Kajsa Karin VIP