Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MODERN KONST

- Vad tycker du om det?
- Det liknar inte nåt!
- Äntligen nån som ser vad det föreställer!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jonas Hellström
Läst 367 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-17 09:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström