Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Raka och slaka linor

 

 

När vi är unga

kan vi gå på spänd lina

självsäkra och modiga till tusen.

 

När vi blir äldre

så vinglar vi fram på en slak lina.

Osäkra och totalt avsaknad

av mod i alla dess former.

 

Om vi överhuvudtaget

klarar av ens en slak lina.

För en man är det inte bara 

linan som är slak.

 

Man blir som gubben

som tog en halv Viagra

för att överhuvudtaget

kunna pissa!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-17 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP