Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM, FLYG MED MIG!

Hämta mig

i din

flygmaskin

 

låt oss

flyga på

kärlekens vingar

 

till höga höjder

i lust

och längtan

 

krav och måsten

får vinka

från jorden




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-17 17:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart framfört och i tanken.....
2014-06-18

  M M Mannheim VIP
Det blir en underbar flygresa, bara du och jag. En skön dröm för mig.
2014-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP