Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN LUSTIGER DANS

- Jag vet inte vad det är med mig idag. Blodet sprutar, och jag hoppar och dansar runt, så det liknar inte nåt!
- Det kan bero på, att du skjutit dig i foten med pistolen som du har i handen!
- Ja, det har du rätt i. Det tänkte jag inte på i hastigheten!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jonas Hellström
Läst 228 gånger
Publicerad 2014-06-18 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström