Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stina, den fina

med rosa bubbelgum under klackarna upptäckte vi natten, i flera timmar

ohållbart prat om kärlek och fantasier om lycka i framtiden

Du fyllde glasen till brädden och natten gick vidare, med rosa bubbelgum under klackarna

Vem har sagt att livet är enkelt, ingen. Men du gör mitt enklare

Jag och Stina




Fri vers av Joyab
Läst 149 gånger
Publicerad 2014-06-17 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joyab