Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finländskt vinterland

 

 

Tänk vad lurigt vädret kan vara

det sägs

att det ska regna under midsommarhelgen!

 

Regn! Säger finländarna

igår 2014-06-17

snöade det i Helsingfors!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-18 11:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
rapp i takten :)
2014-06-19

  Lehva VIP
Vilken go text:-). Humor...alltid välkommet...
2014-06-18

    jmn
på finska säger man "regnar snö";)
2014-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, världen är upp och ner...
2014-06-18

  Angel of love
Fy:( nej nu måste sommaren komma tillbaka.
2014-06-18

  Angel of love
Fy:( nej nu måste sommaren komma tillbaka.
2014-06-18

  walborg
Sibiriska vindar både politiskt och i klimatet
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP