Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....men det här var inte bara en saga, det var verklighet .


Det var en gång så börjar alla sagor

 

 

Det var länge sedan

du öppnade dig för mig,

länge sedan jag fick se dig. 

 

Jag minns våra dagar

när det bara var du och jag.

 

Med kel och smek

och mycket kärlek

levde vi våra dagar.

 

För mig var denna tid

en tid av din kärlek

och din kropps oänderliga attraktion.

 

Aldrig dig jag glömmer

alltid kommer jag dig att minnas.

 

Jag förstår varför

du var tvungen att ge dig av.

Det var inget någon av oss två

kunde göra något åt.

 

Kanske en dag

du kommer tillbaka

och då ska vi minnas det

du och jag hade.

 

Våran tid tillsammans

i evigheten.

Någonstans i den vida rymden

står det om vår kärlek

i en stjärna där.

 

Inga namn

bara vår kärlekshistoria.

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-18 13:39



Bookmark and Share


  Angel of love
Ömt och fint.
2014-06-20

  Rise Little One
Fina minnen att bevara...
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP