Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till Dan Myrbeck för tips om rubriken


Monologdialog

Handlingen: Två personer talar i tur och ordning utan att ta hänsyn till vad den andre har sagt. Gratis föreställning året om!

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 148 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-18 18:57



Bookmark and Share


  hawkeye
Piff och Puff? ;)
2014-06-22

    Dan Myrbeck
Bra! Va tyx om rubriken

Monologdialog

Blir ju bra kontrast å rim!
2014-06-19

  Lars Hedlin
JA visst en vanlig syn faktiskt!
2014-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie