Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har bara migrän när jag inte röker

Jag behöver dig
Eller henne
Eller honom
Jag behöver något
För jag har migrän
Men bara när jag inte röker




Fri vers (Fri form) av Aramis
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-19 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aramis