Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

det är du
älskad vare han
som kan
sten mark
jord bark
gäss på hav
lövtunn himmel
torgvimmel
ler och ger
utan ljud
herre min gud




Bunden vers av MedVetAnde
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-19 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde