Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag

sa
det är du
som älskar
min profet
dessa ord
en
gud
finns
för den
som tror...

kråkan vet
vad som är
och nu
lever går
på spår
rufus
är hans namn...

ditt
utom spann
rufus flyger
du går fram
i detta
oändliga land...

det går
att förstå

ett
visst sätt...

lämna
mig själv
bär
rufus
vinge
för
sen
stå...

mitt
namn
är
det
enkla
låt
allting
gå...




Fri vers av MedVetAnde
Läst 241 gånger
Publicerad 2019-12-15 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MedVetAnde