Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vände aldrig tiden

 

Du släppte min hand

när morgonen kom

 

du vände aldrig tiden

och jag fick aldrig

hålla dig om    

igen…




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-20 15:23



Bookmark and Share


  bumerang
Vacker saknad
2014-06-21

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, sorgsna ord...
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP