Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad midsommar poeter

 

 

Det talas om att midsommarafton

är en hednisk högtid.

Att midsommarstången

är en phalossymbol!

 

Midsommar som i Finland kallas för 

Johannesafton efter Johannes döparen.

Så ser jag midsommarstången 

som en påminnelse 

för Jesus på korset.

 

Jesus som ger oss sommaren

med sin gyllene prakt.

En tid för människan 

att ladda kropp och själ

inför höst och vinter.

 

Gud gav oss ljuset

två gånger,

andra ljuset som Han gav oss

med att sända sin son vår frälsare,

Jesus Kristus!

 

Så till alla kristna, hedniingar

och avfällingar från den kristna tron.

En Trevlig och Underbar 

Midsommar!

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-20 16:00



Bookmark and Share


  Connie
Önskar dig en fortsatt skön midsommarhelg!
2014-06-21

  Rise Little One
Glad Midsommar till dig med....
2014-06-20

  ResenärGenomLivet VIP
Skön midsommar till dej också...
2014-06-20

    ej medlem längre
Glad Midsommar till dig också!
2014-06-20

  Angel of love
Glad midsommar fina du.
2014-06-20

  Bibbi VIP
Tack och detsamma till Dig!
2014-06-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP