Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FUNDERINGAR

 

Lilla barn,

vad funderar du på

 

är det undringar

varför myror är små

 

snoken äter grodor

fåglar flyger högt

 

blåbär är blå

hallon är röda

 

varför farmor är farmor

men mamma ändå

 

Lilla barn, vad funderar du på?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-22 18:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärleksfullt!
2014-06-23

  Lehva VIP
Underbar och ömsint:-)
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP