Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti såpbubblan

Flödet är som det ständiga tidvattnet

Budskapen smyger sig in till det som en gång var min fristad

Sandkornen silas snabbt mellan mina fingrar

En såpbubblas ytspänning är på väg att spricka

Poff

Nu ser jag världen




Fri vers (Fri form) av Linnea Karlsson
Läst 316 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-21 19:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra skriftat :) Gillas mycket!
2014-06-30

  Bengt H VIP
Raden om sandkornen, tänker jag, ger en fyllnad, en dimension. Kanske av eftertanke, kanske av ett beslut eller kanske ett farväl. Den gör dikten både personlig och öppen.
2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Linnea Karlsson
Linnea Karlsson