Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min åtta-årings hudanalys.


Tropisk hud

Du är så nöjd
över dina brunbrända ben.
"Jag har tropisk hud",
förklarar du stolt för grannen.
Jag rättar dig inte,
men vi ler över ditt huvud.
Din atopiska hud,
fungerar den med.




Övriga genrer (Kåseri) av Lehva VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-21 23:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
"Det är inte hur man har det utan hur man tar det"...härlig inställning av ett barn. Ler när jag läser.
2014-06-27

  Annie b'larsson VIP
Underbara fantastiska ungar, hur de lyckas trolla, inte så bra, till mycket bra.
2014-06-23

  Connie
Barn är så naturliga! Texten berör mig mycket!
2014-06-22

  Angel of love
Men lilla söta :) har en son med som har släng av "tropiskhud"

2014-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP