Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sluta gå

Ja, jag har det bra
Mannen är snäll
Barnet har landat
Jobbet är ok
Hur jag mår?
Ingen aning

Hade varit skönt
att sluta gå
Hade varit skönt
att vara skör
Att bara vara
hur gör man det?




Fri vers av Lehva VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-09 19:52



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Våga var vilse är svårt, och det är ej lätt om man länge behövt finnas till och ordna med allehanda ting; de tar liksom inte slut. Någonstans tar ens "jag" vägen, men frågan är vart ? En text som väcker tankar.
2023-02-13

  Anya VIP
Håller med till E....dina texter är jordnära. Alltid med djupa budskap. Det är som om man söker det där mörka även om allt är ok.
2023-02-13

  till E
En ärlig text. Att vara är mkt svårare än en först tror. Trevligt att se text från dig. jordnära och bra som vanligt.
2023-02-10

  Annie b'larsson VIP
Jag tycker den här dikten är mycket bra. Förra sensommaren när allt strulat alltför länge, gick jag och la mig på soffan och gav upp. Sen då? Har vart hos doktorn, frissan och fixat mat till kylskåpet. Men nu har jag lagt mig i soffan igen - gett upp igen. Struntar i allt.

Fast en dag är det en liten fågel som sjunger och en människa säger att jag är bra. Då masar jag mig upp ett par dar. Livet är inte lätt.

Skriv mycket! ät gott och beställ en resa. Kom igen! Det kan bara bli bättre.
2023-02-10

  Marita Ohlquist VIP
Läser din text och tänker på att det är viktigt med stunder av egentid där man i lugn och ro kan "bara vara", fundera på livet och sig själv.
2023-02-10

    Lena Staaf VIP
Fint! Att stanna upp och känna efter. Kan vara riskabelt . Men nödvändigt.
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP