Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anhörig

Känslostorm
står det som symtom
på ditt
Känsloliv
och jag frågar
om det är bra
Beskrivet
men du är mitt
I det
och jag försöker
Alltid förstå
De egna
går inte att nå









Fri vers av Lehva VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2023-04-05 21:15



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Dina texter går alltid rakt in i mitt hjärta.
2023-12-24

  Anya VIP
Att beskriva hur man själv mår kan vara mycket komplext....när det handlar om psykisk ohälsa. (Kanske tolkar jag fel?)

Och när andra ska sätta etikett kan det bli än mer snurrigt.

Svårt att vara anhörig till en som inte mår bra.
2023-04-09

  Kajan VIP
En ensamhet finns här, och ett helt annat slags problem anas .
2023-04-08

  Marita Ohlquist VIP
En bra text som belyser hur det är att vara anhörig till någon som har det svårt.
Känner igen mig i det du skriver och beskriver.
2023-04-07

  till E
Ansvarsfullt om att åsidosätta sina egna känslor och prioritera någon annans.
2023-04-06

    Lena Staaf VIP
Som anhörig tvingas man ofta att göra våld på sina egna känslor, det finns inte tid och plats för dem. Det blir utarmande.
2023-04-06

  SellwiN VIP
Fint skrivet Lehva!
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP