Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt hem var aldrig mitt

"Det var inte meningen
Det jag sa
Älta fan inte
Nu går vi hem"

Jag glömmer inte
Det du sa
Och ältar färdigt
Om jag vill

Vårt hem var aldrig mitt




Fri vers av Lehva VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-02-13 19:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Här var det kraft. Så talande på få rader. Många är det som vill tala bort sina ord...
Sista raden känns som om diktarjaget går vidare från hemmet som aldrig var hens. Bra!
2023-02-16

  Kajan VIP
Första strofen är som att utfärda ett frikort till sig själv; och hur komma vidare därifrån ? Mycket i få ord här.
2023-02-15

  till E
Titelraden säger väldigt, väldigt mycket.
Texten väcker många tankar.
2023-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om en relation som inte var vad den borde vara.
Dessvärre många kvinnors bittra erfarenhet.
2023-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP