Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var alltid Du

Det var alltid Du
Som såg för att sedan blunda
Som log för att sedan grimasera
Som smekte för att sedan slå
Det var alltid Du
Aldrig jag
Det var alltid Du




Fri vers av Lehva VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-12-11 19:49



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oj så talande med få ord. Du gestaltar så perfekt. En text som känns.
2022-12-14

    ej medlem längre
ja, det kan va på bådas sidor. träffade en våg som blev slagen av kvinnor. han kanske var svag innan, men han brukar gå botkyrka-stockholm flera gånger i veckan. en otroligt människa <3
2022-12-13

  Kajan VIP
Mycket i relativt få ord här; ett slags svek framträder, i form av ett janusansikte.
2022-12-13

  Annie b'larsson VIP
Det känns så bra, när någon börjar bekräfta sig själv på allvar. När sanningen änligen får tala.
2022-12-12

  till E
Övertygande text om var ansvaret hör hemma. Berörande.
2022-12-12

  Marita Ohlquist VIP
En starkt text om en Du som man inte vill ha i sin närhet.
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP