Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt snurra runt en axel

 

 

Livet snurrar runt

likt jorden runt solen.

 

Är det dag där jag är

kan jag bli bränd.

 

När natten kommer

då solen är på andra sidan.

 

Så är även livet

ibland är det brännhet

för att sedan vara frysande kallt.

 

Lika är det för miljarder 

av människor jorden runt.

 

Kanske även för andra miljarder

andra som lever sina liv.

Bland miljarder och åter miljarder

andra jordar runt om i oändligheten.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-22 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP