Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I brand står mina dagar

 

Dansa mitt hjärta

dunka mig varm

i brand står

mina dagar

 

Tag mig ur skedet

bär mig tillbaka

visa mig längtan

där kärlek behagar

 

Där livet går

är min tid snar

så verklig finns

min tanke klar

 

Dansa mitt hjärta

dunka mig varm

i brand står

mina dagar.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-22 21:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker om den här...gillar högtidligheten i den..
2014-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP