Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deadline

Jag bad dig inte att komma för att kärleken

har någon slags deadline




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 286 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-23 12:54



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Kul, och snitsigt!
2014-06-28

  Lehva VIP
Du är så klok..och du lyckas förmedla din visdom:-)...på ett smart sätt.
2014-06-23

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-06-23

  Annie b'larsson VIP
Topp!
2014-06-23

  Glitr
Hahahhaaaa!! Bra där.
2014-06-23

    Scribble
...fiffig, så många tankar i dina korta texter, a pleasure to read! Tack!
2014-06-23

  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
Lite text med stort innehåll.
2014-06-23

  Lars Hedlin
Så sannt! ;) Kärleken bara är...bra förmedlat!
2014-06-23

  Maria Natasja
Oj, du får alltid till det...sådär som bara du kan..Gillar!
2014-06-23

    ej medlem längre

Bra där Connie ...
2014-06-23

  M M Mannheim VIP
Vad var det för då? Intressant text du är så duktig med dina små kåserier?
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie