Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspiration, se bild, från mademoizelle.com


Med snabeln i sanden


somliga dagar
är ens själ lite som en dålig Picasso 

(no explanation granted)

och det där rö man var är redan knäckt

(big time)

men

det finns ju tejp
huvudet-i-sanden terapi

och stå-rak-snören

(yeehaaa!)







Fri vers (Modernistisk dikt) av AgnesP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-23 12:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
bara att välja ;) applåd!
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP