Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädprotest


också ett träd
kan bli trött på att stå rakt
kan vilja luta sig mot annat än vinden
kan protestera mot suset
och tjusigheten i att vara träd

innan det knäcker 

så där sprött




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-23 15:22



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Skickar med så många kramar som behövs och några till i reserv ...
2014-06-23

  Nanna X
trädet behöver nog en kram
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP