Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vild dans

När natten tänder sina stjärnor
dansar jag min vilda dans
befriad från mänskliga tyglar




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 167 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-23 20:10



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Härligt!:)
2014-06-24

    ej medlem längre
Natten kan vara en befriare för vissa ,så och för mig.
2014-06-24

  Ljusletaren
Ljuvligt/ kram
2014-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om frihet och glädje!
2014-06-24

    ej medlem längre
Den dansen känns vild när jag läser dina ord. Den virvlar i tankarna. =)
2014-06-24

  Annie b'larsson VIP
Av någon anledning har jag inte dansat på länge, inte på allvar, men nu fick jag verkligen lust, tack vare din dikt!
2014-06-24

  Lars Hedlin
Härliga vilda dans :)
2014-06-23

  Hans Christian
Ser dig framför mig! Känns som en varm sommarvind! i själen :o)
2014-06-23

  Lehva VIP
Livsglädje...jag skulle vilja se dig dansa på det sättet:-)
2014-06-23

  stig wikman
JA , då gäller det
nog att se upp .
( på stjärnorna alltså )

KRAM TILL DEJ , VÄNNEN .
2014-06-23

  M M Mannheim VIP
Ja och det är skönt att se dig i dansens virvlar i nattens dolska slöjor.
2014-06-23

  Eliza-69
Härligt o vacker...
2014-06-23

    ej medlem längre
Åh bilderna som jag fick nu.....;)
2014-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie