Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄTTJA

Stryker

min hand

över ditt

solbruna ben

 

låter fingrarna

frestande

promenera i

shortsens mörker

 

väger

din varma pung

i handen

medan du hårdnar

 

och vill ha mig nu, genast! 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-24 17:35



Bookmark and Share


  Tobias Haglund
Sensuellt!
2014-08-26

  Connie
Pirrande rader med perfekt knorr på slutet!
2014-06-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
suverän i sin klara sommarkåthet:)
2014-06-26

    ej medlem längre
sommarpirr - härligt..
2014-06-26

  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2014-06-25

    ej medlem längre
Kättja, bara gillar det ordet, bättre än synonymen.
2014-06-24

  Petter Wingren
Den heliga kåtheten ska väl tas tillvara, ett tillstånd som alltför ofta har nedvärderats och smutsats, så inte här., trots rubriken.
2014-06-24

  Eliza-69
Läckert som attan ;)
2014-06-24

    ej medlem längre
Nu? Genast? *ler* Vänta tills jag får på mig solkrämen, det kommer att lysa, som en sol, om dig
2014-06-24

    Jag är fan större än Sartre
Hm, du bjuder på en kåt skildring och det är vackert i sommaren.
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP