Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt

Jag öppnade mina sinnen så mycket

att hjärnan trillade ut




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 163 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-06-24 12:46



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Känner igen mig..;)
2014-06-24

  Lehva VIP
Hellre hjärnlös än hjärtlös...tror jag...:-)
2014-06-24

    ej medlem längre
Ajdå! Men då kanske du inte tänker så mycket konstiga tankar nu? ;)
2014-06-24

    Dan Myrbeck
Särskilt tråkigt med
hypotalamus,
för där sitter
musvanan!
2014-06-24

  M M Mannheim VIP
Du jag har hittat en hjärna den kanske är din då?, vill du gärna ha hjärnan tillbaka? Jag hittade den i Gärna!
2014-06-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra beskrivning.
Ibland blir det för mycket!
2014-06-24

    ej medlem längre
ja man borde använda hjälm ibland så den hölls på plats..:)
2014-06-24

  Lars Hedlin
Känslan starkt!
2014-06-24

  Maria Natasja
Åhhh...aj på ren svenska..

Du e så grym på det här!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie