Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färdigtuggad taggtråd klistrad mot det förflutnas asfalt

Hon har tuggat taggtråd hela hennes liv,
nu är jag på plats här, jag matar henne med bomull.
Smärtan har slutat skrika mellan hennes läppar,
jag kan lova mellan varje tunga förblir jag stum.
Jag har tagit över alla hennes sinnen,
nu har vi lämnat alla dystra minnen, spottat ut dem på söndertuggade trottoarer,
där alla misslyckade offer fortfarande går.

Vi surfar på vågor av endorfin.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-24 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann