Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbärs paradis

Kom med mig, jag säger aldrig nej,
låt oss resa till den plats dit solen alltid går ner,
dit det regnar lätt ovanför blåbärsris,
det finns inte någon vackrare plats än detta blå paradis,
jag ger dig allt till varje pris, om jag bara får hålla din hand,
om du bara vill bli min några sekunder i detta blåbärs regn .




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-24 13:13



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Vacker och lite sorglig text. Bra skrivet.
2014-06-24

    ej medlem längre
Ljuvligt fin.
2014-06-24

  Lars Hedlin
En bra och fin text!
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann