Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Saknar

 

just nu

saknar jag dagen

som ger mig ett leende

där ljus och hopp

är en del av dagen

och livet

 

det blåser

så trädens toppar viker sig

emellanåt

 

himlen är grå

det händer att molnen skingras

för en kort stund

då ser jag att det finns en

blå himmel bakom molnen

 

jag längtar efter sol och värme

att blåsten upphör

liksom min envisa hosta

 

jag ska ta mig till apoteket

fråga efter en dunder medicin

så hostan går över

och jag får sova

om nätterna

 

anits 24 juni 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-24 13:33



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Krya på dig!
Skrev just i min blogg i morse om hur blommorna vid dikeskanten alltid ler till jag och Sokko. Kolla och du ska få se *ler* /kram
2014-06-25

  Bibbi VIP
Styrkekramar!
2014-06-25

    sajo
Nu har jag också fått den envisa hostan och nätterna är verkligen dryga. Krya på dig kramar så satsar vi på någon träff när vi piggnat i.
2014-06-25

  Lars Hedlin
En krya på dig kram ;)
2014-06-25

    Birgersdotter VIP
Tråkigt väder och synd du har sån hosta..Med hopp om bättring
2014-06-24

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet, hoppas att du mår bättre snart!
2014-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Än får vi inte ge upp hoppet om en varm och solig sommar...den kan komma...
2014-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Men Herren Jesus kan du möta även hemmavid, genom bönen och Ordet.
2014-06-24

    Dan Myrbeck
Krya på dej!
2014-06-24

  Tarantaran
Fint! Envisa hostor
gör man klokast
med att ta till
doktorn; det
kan ju vara
astma - eller
allergimedicin
som lindrar, drn lyssnar
på lungorna, kanske
behöver röntgas o.s.v...
dunderhostmedicin finns
nog inte uppfunnen, tyvärr
lycka till!
2014-06-24

    ej medlem längre
Mycket,mycket fint
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP