Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet i luften

Regnet i luften
asfalt på marken
mer än vi förtjänade
Som vi redan hade sett
vad som återstår
redan packat väskorna

Tillbringar livet på tåg
denna vårens tid
livets mörka portik

Tiden som krymper
springer
eller stannar
Var fanns jag då?
Fallerande tilltal
Vart går vi efter det här?

Skäms för min oförmåga
mina sluttande besvär
Fjärrtåg och pendeln
saker man säger sig själv




Fri vers av Cathrin M
Läst 303 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-06-24 14:02



Bookmark and Share


  Anya VIP
Existentiell med tåget i basen. gillar!
2014-09-04

  Lehva VIP
Vemodigt och eftertänksamt. Vackert.
2014-06-25

    ej medlem längre
Sommaren är tiden då man reser mest. Att åka tåg lugnt och avkopplande.
2014-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Cathrin M
Cathrin M