Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unik och värdefull.


Om du håller fanan högt och kämpar kommer du till slut att segra.

Tro på dig själv.

Var stark inom dig.

Du är själen och hjärtat för dina nära.

Och du är du,och du är unik ta vara på det.






Fri vers (Fri form) av Kulkub
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-24 22:53



Bookmark and Share


  louisegirl
Visdom!
Bra skrivet!
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Kulkub
Kulkub