Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får bära på mina val i livet.



Var det rätt att vända dig ryggen när jag kände det jobbiga krypa in på mig.

Var jag feg som inte stod upp för min egna åsikter och känslor?
Var känslan av lögn, sann?

Och känslan av att vara otillräcklig kom över mig.
Kunde jag gjort mer, gjort annorlunda?

Fel som jag gjort kommer aldrig gå att rätta till, men jag har lärt mig av dem.
Och jag straffas för de varje dag..




Fri vers av Kulkub
Läst 278 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-08-09 03:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett enda ord. Livet.
2014-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Kulkub
Kulkub