Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ångesten är som värst..


Vad är jag då


Om natten är jag levande
som en nattfjäril

när dagen kommer dras jag mot ljuset
vad är jag då?

om inte döende..


Helena 2014-06-25




Fri vers (Fri form) av HelenaW
Läst 329 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-25 01:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande text...
2014-06-26

    Birgersdotter VIP
Berör
2014-06-25

  bumerang
Ångest är väl det starkaste beviset på
Att det är tankarna som styr oss, och inte tvärt om.
Här så vackert poetiskt beskrivet.
Skört och berörande.
Kram
2014-06-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som går in på djupet!
2014-06-25

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat!
2014-06-25

  stig wikman
Oj , Helena .
Nej , aldrig döende.
Du är en underbar
fjäril som skriver
ljuvlig poesi.

KRAM TILL DEJ .
2014-06-25

    ej medlem längre

Stark
blir berörd ..
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

HelenaW
HelenaW