Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horace Engdahl

 

 

Har fått en ny idol 

en manlig förbild, fast jag är äldre!

Horace Engdahl!!!




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-25 09:42



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Nja det var nog inte för det! Han är ju skild från sin fru feministen! Och hon svarar det med att gå ut i media och klanka ner på pappan till hennes fyra barn!

---------------------------------------------------------
2014-06-25

    ej medlem längre
Ja Horace är bra.
2014-06-25

    ej medlem längre
Det är förståeligt när en poet eller författare beundrar honom.
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP