Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan ljus

 

 

Hur ska vi alla 

kunna hinna med sommarens ljus?

 

Hinna med alla människor

som sprider ljus.

 

Ljuset far fram med en fart av,

300 ooo kilometer i timmen!

 

Vem kan hinna med det?




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-25 16:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man får göra så gott man kan...men inte är det lätt...
2014-06-26

  Minkki VIP
Om man står stilla, hinner man då?
Kul med texter som sätter myror i huvudet på en, om ljuset stressar sitt varv kring ekvatorn men lunkar kring polarcirkeln? Applåd och två solar blir det för denna :)
2014-06-25

    ej medlem längre
Gillar.....du har så rätt!
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP