Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesins E=mc2

 

 

Tack Albert Einstein,

har just upptäckt

att du och jag är väldigt lika.

 

Tänker lika

om universum och dess uppkomst!

 

Ja den har alltid funnits

det upptäckte du

och jag,

jag bara lite senare.

 

Tänk Albert Einstein

vad du och jag är lika!

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-25 16:43



Bookmark and Share


  Minkki VIP
3vlig skälvironi ;)
2014-06-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP