Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vardagen blir inte synlig förrän den ifrågasätts.


Mirakel

Det var i avbrottet allting blev synligt

tänkte inte på det förrän rytmen bröts

när färden plötsligt tog slut

 

När existensen slås omkull

flimrar livet förbi

som i en nära-döden-upplevelse

 

Livet är så vanligt att vi inte ser några mirakel

Men mirakel är inget normalt

det är naturligt

 

 




Övriga genrer (Kåseri) av Connie
Läst 173 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-06-27 10:16



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Livet är ett mirakel i sig...
2014-06-27

    ej medlem längre
Mirakel finns överallt, hela tiden. Vi är bara så splittrade av störande moment att vi inte ser dem. Bra skrivet.
2014-06-27

    Dan Myrbeck
Bra!

Ursäkta, men borde de inte stå
"onormalt" i näst sista raden?!
2014-06-27

  Lars Hedlin
Bra i insikt!
2014-06-27

  M M Mannheim VIP
Har du läst in i min evighet där alla svar finns, min hjärna? Allt ett mirakel.
2014-06-27

    ej medlem längre
Den som inte tror på mirakel är ej heller realist.Bra Connie!!!
2014-06-27

  Marita Ohlquist VIP
O, så rätt du har!
2014-06-27

  Lehva VIP
Livet är ett mirakel. Och du skriver fantastiskt:-)
2014-06-27

  WyS VIP
Javisst är det så!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie