Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanför och bortom

 

 

Vi är en massa med själar

för att fylla alla dessa liv.

 

Alla är vi komna från detta

ur värk.

 

Ovanför och bortom

där finns ingen tid och rum

där existerar vi bara.

 

Hur vi kommer till jorden

eller till alla andra jordar.

Detta är bara för 

urmakaren.

 

Vi är alla skapade av denna

kraft.

Från aska till aska

till kroppar formade.

 

Allt har en själ

alla har en kropp.

 

Vi är kommma från samma ursprung 

därifrån till hit komna.

 

Idag jorden

i morgon en annan jord.

 

Allt i ett och samma

kretslopp!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-27 13:37



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och tänkvärt skrivet.
2014-06-28

    ej medlem längre
Mycket bra,blev lugn av att läsa det här,tack!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP