Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betydelsefull siffra

 

 

Ingen annan siffra 

betyder lika mycket som 0 nollan!

 

Inom den ryms det tomma

det utan betydelse.

 

Samtidigt så göms evigheten

inom dess kropp.

 

Det outsagda

det okända,

det ännu outforskade.

 

0 har alltid funnit

men sent tillkommet.

 

precis som den evighet

den innehåller.

 

Evighet som finns i 0, nollan

fimns tusenfalt 

i våra hjärnor.

 

Rymden som vi ser den

och den rymd som vi intenser.

I den finns miljarders miljardes

av 0, nollor.

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-27 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP