Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Jimmy Åhrman för inspirationen för den här dikten. Det genom en kommentar till mig.


Små mirakel

Ingen av oss kan göra 

det Jesus gjorde.

 

Men vi kan alla göra underverk 

små mirakel

i tid och för våra medmänniskor.

 

Inte att vi kan bota 

dödliga sjukdomar.

 

Men vi kan göra små mirakel 

bara att genom ord 

ge en medmänniska

ett lugn.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-27 15:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är viktigt att vi bryr oss om varandra...
2014-06-28

  anits VIP
Så sant, det är en glädje att kunna hjälpa andra, man får så mycket tillbaka.
2014-06-28

    ej medlem längre
Så sant så....
Och man blir glad om man kan glädja någon.
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP