Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snigel




snigel
vackra snigel

bär huset på din rygg


medhavd
medhavda


spiralen andas sol

vandrare


månen strör silver in i väggar


allt är en cirkel av linjens
ödmjuka öga


i huset lever en kärna

tänder själslyktan var natt
i tjärnens

stjärnöga




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-27 16:34



Bookmark and Share


  Änglaögon
Du är nog den enda som kan poeta om en snigel och få till det så vackert, makalöst bra.
2014-06-28

  ninfea VIP
Fin som en saga.
2014-06-27

  novemberly
obeskrivligt vackert skrivet
2014-06-27

  Lars Hedlin
I tålamod kryper den skogsvägen fram!
2014-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Vår underbara natur!
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser