Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ&feature=kp


Sett från sidan


som en drunknad bland dragna linjer och lingeri
vadar jag runt i någon slags inre ultimativ förorening

dags igen suckar getterna skakar skägg och vadar med

skall vi inte sjunga nått säger de efter en stund

sjunga vad svarar jag svartdrypande

always look on the bright side, sweetie
always look on the bright side
för det där inre tungklägget?

det är ju där

evigt

liksom






Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 162 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-27 17:44



Bookmark and Share


  menspoeten
Vackert! Hoppas att du har en fin sommar:)
2014-07-09

  Anita Westin
Bilderna du målar upp i denna står upp! Du behöver inte sista raden!
Det är fragment i dikten, som skapar något i den som läser och det är det som är poängen som jag ser det.

En liten sak vill jag peta i:

dags igen suckar getterna skakar sin skägg och vadar med

skulle kunna undvara "sin" helt eller ändras till "sina".
2014-06-28
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP