Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU I MIG

 

Din röst

är sorgsen

och trött

 

låt mig

värma

dina tankar

 

ge dig

drömmar

att leva för

 

särskilt

om mig

och orden

 

som lever

och längtar

till dig

 

skötet

i väntan

på kärlek

 

Du i mig

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-06-27 18:15



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
fin text!
2014-06-30

  Lehva VIP
Kärleksfullt...ömsint...
2014-06-28

    ej medlem längre
Mjukt !
2014-06-28

  M M Mannheim VIP
Ja, jag i dig! Visst är det skönt där inne speciellt i dig!
2014-06-27

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-06-27

    Jag är fan större än Sartre
Jag hälsar på här igen och vissa kommentarer under mig är värre än myggorna i Norrland.

Annars tycker jag du är lagom i orden och väljer bort att vara för övertydlig.
2014-06-27

  Connie
Vackert skrivet om kärlekens fröjder!
2014-06-27

  Lars Hedlin
Gillas mycket ;)
2014-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP